Pin It

Златни српски орлић са Новог Зеленда и новопечени А репрезентативац, момак из Бање Ковиљаче - Немања Максимовић, на корак је од преласка у Марсељски Олимпик.

image2

Према писању штампе, за првотимца Казахстанске Астане заинтересован је некадашњи првак Европе и један од француских великана - Олимпик Марсеј. Према првим информацијама, Максимовићу је понуђен петогодишњи уговор вредан 7 милиона еура.

Максимовић је поникао у ОФК Омладинац из Лознице под диригентском палицом Младена Милинковића, да би затим своју каријеру градио у јуниорским селекцијама Црвене Звезде. И поред запажених рола у омладинским селекцијама, никада није заиграо за први тим актуелног првака Србије, а своју каријеру је потом градио у Словенији у Домжалама, да би 2015. године потписао двогодишњи уговор са Астаном, коју је прошле сезоне одлучујућим поготком увео и у Лигу шампиона.

Један је од најзаслужнијих српских орлића за освајање светског трона на Новом Зеленду, где је такође постигао одлучујући победносни погодак у финалној утакмици против Бразила.

ПОСТАВИ КОМEНТАР

ПОСТАВИ КОМEНТАР КАО ГОСТ

0
  • ТРЕНУТНО НЕМА КОМEНТАРА

prijaviproblem

 

cs4eu lat

Rad PAKT-a podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji"

 

                     

Gostovanje u Utisku Nedelje

RTS OKO MAGAZIN - Litijumska groznica

ŽUČNA RASPRAVA O RUDNIKU LITIJUMA

Ekološki ustanak - Miroslav Mijatović

Marka Žvaka - priča o Rio Tintu

PUBLIKACIJA

publikacija2020

 PUBLIKACIJA

publikacija

PUBLIKACIJA

anketa1

PUBLIKACIJA

anketa2

PUBLIKACIJA

anketa3