Pin It

Podrinjski anti korupcijski tim (PAKT) poziva aktivne građane Loznice da se prijave za program obuke za članstvo u Lokalnom anti korupcijskom forumu, koji će se održati 7. i 8 decembra. Prijave se podnose isključivo elektronskom poštom na adresu: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. do petka 6. decembra u 14h. Predavač na Programu obuke za LAF biće Zoran Gavrilović iz Biroa za društvena istraživanja (BIRODI).

PAKT LOGO

Program obuke koju organizuje Podrinjski anti korupcijski tim ima za cilj da pruži zainteresovanim građanima osnovna znanja i veštine kako bi mogli pratiti realizaciju Lokalnog anti korupcijskog plana, kroz učešće u Lokalnom anti korupcijkom forumu ili samostalno kroz formu građanskog aktivizma i saradnje sa Podrinjskim anti korupcijskim timom.

Naime, Grad Loznica se priprema da raspiše Konkurs za odabir članova Lokalnog anti korupcijskog foruma (LAF), a PAKT programom obuke želi da osnaži i obuči aktivne građane da uzmu učešće na konkursu, a potom i u budućem radu ovog anti korupcijskog tela.

Pozivaju su svi zainteresovani građani da se prijave, a u prijavi je potrebno da navedu svoje ime i prezime, kontakt telefon i motiv zbog koga se prijavljuju na Program obuke.

ПОСТАВИ КОМEНТАР

ПОСТАВИ КОМEНТАР КАО ГОСТ

0
  • ТРЕНУТНО НЕМА КОМEНТАРА

prijaviproblem

 

cs4eu lat

Rad PAKT-a podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji"

 

                     

Gostovanje u Utisku Nedelje

RTS OKO MAGAZIN - Litijumska groznica

ŽUČNA RASPRAVA O RUDNIKU LITIJUMA

Ekološki ustanak - Miroslav Mijatović

Marka Žvaka - priča o Rio Tintu

PUBLIKACIJA

publikacija2020

 PUBLIKACIJA

publikacija

PUBLIKACIJA

anketa1

PUBLIKACIJA

anketa2

PUBLIKACIJA

anketa3