Pin It

KRUPANJ - Mala varoš u zapadnoj Srbiji okružena planinama na 35 km od Loznice. Reklo bi se, i Bog je zaboravio za njih. U predhodnom periodu opštinom je rukovodio prijatelj Tamare Vučić, po zanimanju glumac.Baš u tom periodu došlo je do raskola dve struje u vladajućoj koliciji i tako su na površinu isplivale sve zloupotrebe koje su vršene od 2012. godine..Primedbe aktivista odnose se na otvaranje famoznog bilijar kluba u Loznici, dok su stolovi za bilijar bili nabavljani preko sportskog saveza Krupnja, a zatim volšebno nestajali iz istog. Mala opština u Planu predviđa i mali broj javnih nabavki koji se značajno umanjio broj, novim pragovima u novom zakonu.

KRUPANJ

*KRUPANJ panorama/ foto NIS

Opština Krupanj je u 2024. realizovala do trenutka preseka monitoringa 15 nabavki. U protekloj monitorisanoj godini (2023) sprovedeno je i zaključeno 33 javne nabavke. Prosečan broj ponuđača u 2023. godini iznosio je 1,5 što je ispod republičkog proseka. Skoro ista je situacija i sa 15 zaključenih ugovora u 2024. godini, gde je prosek ponuđača 1,45.Opština Krupanj nije u 2024. godini menjala Plan javnih nabavki i aktuelni plan je iz 25-03-2024. koji predviđa samo 5 javnih nabavki. Opština je tri puta menjala Plan u 2023. godini i on je predviđao 14 javnih nabavki. Poslednja izmena rađena je 13-10-2023.

*Ovaj text nstao je u okviru projekta MATRA koji finansira Holandska ambasada, a stavovi i mišljenja izati u textu ne predstvljaju nužno i stavove donatora.

HOLANDIJA

ПОСТАВИ КОМEНТАР

ПОСТАВИ КОМEНТАР КАО ГОСТ

0
  • ТРЕНУТНО НЕМА КОМEНТАРА

prijaviproblem

 

cs4eu lat

Rad PAKT-a podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji"

 

                     

Gostovanje u Utisku Nedelje

RTS OKO MAGAZIN - Litijumska groznica

ŽUČNA RASPRAVA O RUDNIKU LITIJUMA

Ekološki ustanak - Miroslav Mijatović

Marka Žvaka - priča o Rio Tintu

PUBLIKACIJA

publikacija2020

 PUBLIKACIJA

publikacija

PUBLIKACIJA

anketa1

PUBLIKACIJA

anketa2

PUBLIKACIJA

anketa3