Pin It

Beogradski Centar za istraživanje, transparetnost i odgovornost (CRTA) i Podrinjski Anti Korupcijski Tim (PAKT) pozivaju mlade i nestranačke ljude da se prijave radi nezavisne kontrole predsedničkih izbora u Srbiji 2017. godine.

IZBORI POSMATRAČI

Svi zainteresovani punoletni mladi ljudi koji nisu članovi stranaka i koji imaju odgovoran odnos prema životu i obavezama, a imaju želju i potrebu da se uključe u politički život Srbije, potrebno je da se do 10. marta jave na elektronsku adresu Podrinjskog Anti Korupcijskog Tima : Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Kontrola na predsedničkim izborima biće adekvatno plaćena. Potrebni su nam nezavisni kontrolori iz sledećih mesta : ŠABAC - 11, LOZNICA - 11, Mali Zvornik - 5, Ljubovija - 5, Krupanj - 5, Koceljeva - 5, Vladimirci - 5 i Bogatić - 5.

U prijavi je dovoljno da navedete koliko imate godina, zašto želite da budete nezavisni kontrolor izbora i broj telefona radi dalje komunikacije.

 
 

 

ПОСТАВИ КОМEНТАР

ПОСТАВИ КОМEНТАР КАО ГОСТ

0
  • ТРЕНУТНО НЕМА КОМEНТАРА

prijaviproblem

 

cs4eu lat

Rad PAKT-a podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji"

 

                     

Gostovanje u Utisku Nedelje

RTS OKO MAGAZIN - Litijumska groznica

ŽUČNA RASPRAVA O RUDNIKU LITIJUMA

Ekološki ustanak - Miroslav Mijatović

Marka Žvaka - priča o Rio Tintu

PUBLIKACIJA

publikacija2020

 PUBLIKACIJA

publikacija

PUBLIKACIJA

anketa1

PUBLIKACIJA

anketa2

PUBLIKACIJA

anketa3