Pin It

VELIKA REKA smeštaj

Podrinjski Antikorupcijski Tim u saradnji sa "Rzav - God save Rzav" organizuje obuku za predstavnike organizacija civilnog društva i medija koji su angažovani u oblasti zaštite životne sredine i borbe protiv korupcije.

Program obuke odvija se u sklopu projekta "Prirodni resursi i koruptivne prakse" koji realizuju u partnerstvu UG Podrinjski Antikorupcijski Tim i UG "Rzav - God save Rzav" uz podršku Beogradske otvorene škole (BOŠ) u okviru Programa podrške civilnom društvu i medijima u oblasti evropskih integracija.

Program obuke održava se od 14 do 16 jula u mestu Velika Reka (pored Ljubovije) na Zvorničkom jezeru u objektu "Drinski Raj" i okupiće 20 učesnika. Troškove prevoza, smeštaja i ishrane u potpunosti su pokriveni od strane organizatora.

Polaznici programa obuke imaće prilike da se u tri radna dana upoznaju sa dosadašnjim nalazima na projektu u oblasti eksploatacije šljunka i šuma, o tehnika istraživanja korupcije u oblasti zaštite životne sredine govoriće gl.odg. urednik CINS-a Dino Jahić, dok će o aspektima novih zakonskih odredbi o šteti nastaloj u oblasti zaštite životne sredine govoriti advokat Sreten Đorđević.

Svi zainteresovani mogu se prijati za program obuke na elektronske adrese : Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. i Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., do 5 jula 2017. godine.

Izabrani kandidati biće obavešteni 6. jula 2017. godine od strane organizatora.

ПОСТАВИ КОМEНТАР

ПОСТАВИ КОМEНТАР КАО ГОСТ

0
  • ТРЕНУТНО НЕМА КОМEНТАРА

prijaviproblem

 

cs4eu lat

Rad PAKT-a podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji"

 

                     

Gostovanje u Utisku Nedelje

RTS OKO MAGAZIN - Litijumska groznica

ŽUČNA RASPRAVA O RUDNIKU LITIJUMA

Ekološki ustanak - Miroslav Mijatović

Marka Žvaka - priča o Rio Tintu

PUBLIKACIJA

publikacija2020

 PUBLIKACIJA

publikacija

PUBLIKACIJA

anketa1

PUBLIKACIJA

anketa2

PUBLIKACIJA

anketa3