Pin It

Podrinjski anti korupcijski tim PAKT i Odeljenje za finansije Grada Loznice nastavljaju sa tradicijom sprovođenja javnih rasprava o budžetu Grada za narednu godinu. Ovoga puta zbog pandemije Korona virusa javne rasprave će se sprovoditi na specifičan način - online.

9. FInansijske usluge

Ideja PAKT-a i Odeljenja za finansije Gradske uprave je da građani i ove godine iznesu svoje probleme i predloge pre sastavljanja predloga budžeta za narednu godinu, kako bi nadležni imali prostora da iznesene sugestije i ideje građana ugrade u predlog budžeta za 2021. godinu. Zbog specifične situacije i zabrane okupljanja PAKT u saradnji sa Odeljenjem za finansije Gradske uprave ove godine organizuje on-line javne rasprave koje kreću od utorka 17. novembra i trajaće svaki radni dan od 10 do 11 časova uživo, pa sve do 21. novembra. Ova inovativna metoda javne rasprave sprovodiće se uz saradnju sa portalom Loznica info, na način da će predstavnici Odeljenja za finansije predstavljati plan i odgovarati na pitanja građana uživo u live stream prenosu na Facebook stranicama Podrinjskog anti korupcijskog tima i portala Loznica info.

Građani pitanja i predloge mogu uputiti i pre početka javnih rasprava putem poruka na pomenutim Facebook stranicama ili putem elektronske pošte na: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , a biće omogućeno da građani i u toku samog prenosa postave pitanja putem poruka na facebook nalozima PAKT-a i Loznica info.

logo INFORMISANJE 

*Projekat se realizuje uz pomoć Ministarstva kulture i informisanja. Izneti stavovi u tekstu nisu nižno i stavovi donatora.

ПОСТАВИ КОМEНТАР

ПОСТАВИ КОМEНТАР КАО ГОСТ

0
  • ТРЕНУТНО НЕМА КОМEНТАРА

prijaviproblem

 

cs4eu lat

Rad PAKT-a podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji"

 

                     

Gostovanje u Utisku Nedelje

RTS OKO MAGAZIN - Litijumska groznica

ŽUČNA RASPRAVA O RUDNIKU LITIJUMA

Ekološki ustanak - Miroslav Mijatović

Marka Žvaka - priča o Rio Tintu

PUBLIKACIJA

publikacija2020

 PUBLIKACIJA

publikacija

PUBLIKACIJA

anketa1

PUBLIKACIJA

anketa2

PUBLIKACIJA

anketa3