Pin It

Šesti – rekordni mandat Vidoja Petrovića, sudeći po početku biće kao i predhodna četiri (neračunajući čuveni „pošteni“ prvi) obeležen lažima i manipulacijama skupštinske većine. Sve je počelo tako što je Milena Manojlović-Knežević (poznata po svom osvetničkom duhu) odlučila da “odvoji žito od kukolja“ i da od starta skupštinskih zasedanja povuče jasnu crtu između podobnih i nepodobnih novinara i redakcija. U ovoj „beskompromisnoj“ podeli (zahvaljujući minulom radu – što nam je neopisivo drago) redakcija PAKT-a našla se usamljena na ovoj „nepodobnoj“ strani. Kanda, onomad redakcije TV Nova i N1 kada je „kuvalo“ u Loznici i kada je usvajan Prostorni plan Rio Tinta, pardon Grada !!!

Milena 1

*Uhvaćena u laži - Milena Manojlović-Knežević

Tog 29. januara ekipa Pakt-a zaustavljena je na vratima opštinske uprave kao da je reč o ulasku u neki Disco club. Poznat po svom kukavičluku, Vidoje Petrović uz zdušnu podršku Milene platio je od narodnih para privatno obezbeđenje da ga brani (samo nam nije jasno od koga i od čega?). Treba istaći da redakcija Pakt-a već deset godina poseduje akreditaciju za skupštinska zasedanja, ali nam je i pored uredno upućenog skupštinskog materijala zabranjeno da uđemo na Skupštinu uz obrazloženje da nismo akreditovani. Mirno smo prihvatili „nova pravila igre“ i već sutradan obratili se Gradskoj upravi sa Zahtevom da nam se dostrave kopije spornih Odluka, kojim se pojedinim redakcijama zabranjuje pristup, ali i kopije Odluka o potrebi naknadne registracije za novinare. U dopisu smo tražili i da nam se ukoliko je potrebno odobre dve akreditacije. OD NAŠEG ZAHTEVA PROŠLO JE GOTOVO MESEC DANA, uporkos tome lažljiva nova-stara predsednica skupštine je na pitanje opozicionog odbornika Miroslava Grujičića odgovorila da "nismo podneli nikakav Zahtev".

ZAHTEV PAKT OPŠTINA    MILENA ODGOVOR

 

Nažalost, priloženi dokumenti je demantuju, dok Car Trojan mudro likuje iz prvog reda...Ako lažu, uprkos tome da znaju za postojeća dokumenta, narod Loznice samo može da nasluti šta ga tek čeka u novom četvorogodišnjem mandatu...

Lažima Milene Manojlović-Knežević predhodilo je ponovno angažovanje obezbeđenja danas u cilju sprečavanja naše redakcije da prisustvuje sednici, a na naše insistiranje da vidimo Odluku službenica „za specijalne operacije“ hitro je pohitala da uradi Odluku,ali je ipak i posle sat vremena čekanja nismo dočekali, jer jednostavno nije postojalo elementarnog znanja da se ista Odluka uradi, jer zaboga, nije u pitanju nameštanje izbora...Usledile su u nedostatku argumenata brutalne laži...

REDAKCIJI PAKT INFO ZABRANJEN ULAZ NA SKUPŠTINU

Lažu i ne trepću, lažu jer im je to sinonim, lažu jer se plaše, lažu jer za drugačije ne znaju, lažu jer moraju, lažu jer su ucenjeni, lažu jer su navikli, lažu čak i prilom ličnih obraćanja....lažu čak i jedni druge...lažu, jedino u tome su vični!!!

ПОСТАВИ КОМEНТАР

ПОСТАВИ КОМEНТАР КАО ГОСТ

0
  • ТРЕНУТНО НЕМА КОМEНТАРА

prijaviproblem

 

cs4eu lat

Rad PAKT-a podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji"

 

                     

Gostovanje u Utisku Nedelje

RTS OKO MAGAZIN - Litijumska groznica

ŽUČNA RASPRAVA O RUDNIKU LITIJUMA

Ekološki ustanak - Miroslav Mijatović

Marka Žvaka - priča o Rio Tintu

PUBLIKACIJA

publikacija2020

 PUBLIKACIJA

publikacija

PUBLIKACIJA

anketa1

PUBLIKACIJA

anketa2

PUBLIKACIJA

anketa3