Pin It

Od kad se saznalo da će se finale kupa igrati na novoizgrađenom stadiumu od 34 miliona eura, na kome igra osrednji trećeligaš Loznica, traje jagma za kartama bez obzira na učesnike. Bilo je priče, da ako u finalu završe Zvezda i Partizan to i tehnički ne bi bilo izvodljivo. Vrhovno božanstvo ovog uveliko posrnulog naroda ipak je odlučilo da to bude Lagator, I toliko o tome kako UEFA brani upliv politike u sport. Čekao je i dočekao vrhovni režiser svojih pet minuta da stadion u Loznici po svaku cenu učini svrsishodnim. Razmišljam, koliko smo mi bogata zemlja da za jedno finale Kupa Aleksandra Vučića izgradimo stadion od 34 miliona eura, a da se nismo ni potrudili da on usput ispuni I UEFA 4 standarde.

AV navijač

Ultraskupi stadion koji ničemu Lozničanima ne služi može da primi 8.000 mesta i teško da bi i toliko gladalaca bilo da se finale igralo na recimo na Rajku Mitiću. Lozničani su sa oduševljenjem prihvatili odluku vrhovnog vođe da se na Lagatoru igra finale. Skroz su smetnuli sa uma da se ovde radi o predsedniku sa neostvarenom ambicijom da se nekad popne “na šipku” pa svoje frustracije iz huliganskih dana rešava koketiranjem sa navijačkim grupama, pa su tako pre finala, gosti Loznice bili navijači i jednog i drugog kluba, kako bi videli tribine I izmerili šipke gde će postaviti transparente. Kažu da je i jedna i druga navijačka grupa (čitaj klub) dobili po 3.500 ulaznica, što znači da je 1.000 ostavljeno za sirotinju – raju iz Loznice. Kad ne lezi vraže, 750 podeljeno je fudbalskom Savezu, dok je 250 dobila opštinska uprava i to, pohvalio nam se jedan visoki funkcioner, da je dobio karte od predsednice Skupštine LIČNO!

Dakle, sirotinja raja HALT!, ostali (SNS) NACH VORNE! Epska sramota i poniženje.

Finale Kupa Aleksandra Vučića igra se u Loznici, gde Lozničani ne mogu da prisustvuju. Samo Vučićevi navijači I ono malo karata koje su za svaki slučaj podeljene po opštini iz predostrožnosti da se za svaki slučaj ne bi skandiralo onom u čije ime su i pod čijim pokroviteljstvom pokradene pare na Lagatoru. Oni od kojih su pokradene pare, danas neće biti tu. Biće samo oni čija je država.

Dok će veliki diktator prduckati po Njujorku i Ujedinjenim nacijama o temi koja je odavno apsolvirana, u jednoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu, igraće se finale Kupa u radu bez prisustva svojih građana. Lozničani toliko vredite I toliko vas predsednik ceni, manje od svojih navijača koje smiruje narko šemama (jedne) i građevinskim (ove druge), ipak je on neostvareni navijač sa šipke! Razumite!

ПОСТАВИ КОМEНТАР

ПОСТАВИ КОМEНТАР КАО ГОСТ

0
  • ТРЕНУТНО НЕМА КОМEНТАРА

prijaviproblem

 

cs4eu lat

Rad PAKT-a podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji"

 

                     

Gostovanje u Utisku Nedelje

RTS OKO MAGAZIN - Litijumska groznica

ŽUČNA RASPRAVA O RUDNIKU LITIJUMA

Ekološki ustanak - Miroslav Mijatović

Marka Žvaka - priča o Rio Tintu

PUBLIKACIJA

publikacija2020

 PUBLIKACIJA

publikacija

PUBLIKACIJA

anketa1

PUBLIKACIJA

anketa2

PUBLIKACIJA

anketa3